Nişasta insan beslenmesinde en önemli karbonhidra tkaynağıdır. Nişasta modern gıda üretimi ve tüketiminde değişen ihtiyaçlara cevap vermek amacı ile geliştirilmektedir. Kıvam verici ve fonksiyonel özellikleri ile nişastalar dünya çapındaki tüketicilerin gıda ve gıdadışı üretim kalitesine katkı sağlamaktadır.
Nişasta ; fırıncılık, içecek, şekerleme, sütürünleri, çocukbeslenmesi, et vebalık, tuzlu atıştırmalık vb. uygulamalarda kullanılmaktadır. Değişen ihtiyaçları karşılamak amacıyla doğal nişastalar, farklı işleme koşullarında çeşitliliğini arttırarak ürünlerinize yönelik işlevsellikler ortaya çıkartmak için adapte edilebilirler.
Portföyümüzde, doğal nişastalar (mısır,buğday, tapyoka, patates),inceltilmiş nişastalar, stabilize nişastalar prejelatinize nişastalar ve bazı özel nişastalar (yağı ve yumurtayı ikame eden , emülsifiye edici nişastalar) vardır.
Size sayfamızda mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için çerezlerden faydalanıyoruz. Kullandığımız çerezler ve bunları nasıl devre dışı bırakacağınız hakkında bilgi edinmek için Çerez Politikamıza bakabilirsiniz. Sayfamızdaki ziyaretinize devam ederek çerez kullanımını onaylamış olursunuz. Daha Fazla Bilgi
Tamam