İnsan hayatının temel yapıtaşı olan Yağlar, hücrede yapı ve enerji maddesi olarak kullanılır. Endüstriyel Gıda Sanayinde kullanılan başlıca yağlar; Palm, Mısır, Ayçiçek, Zeytinyağı, Kanolave PamukYağı olarak sıralanmaktadır.
Rafine edilmiş Palm ve çeşitli bitkisel yağların Hidrojenasyon veya interesterifikasyon yöntemleriyle elde edilen bitkisel margarinler, kızartma işlemlerinde, Kek Pasta, Börek, Bisküvi, Kremave Dolgu Kokolin , Kaplamalık ürünlerin hazırlanmasında vazgeçilmez olan bir hammaddedir.
Portföyümüzde likit yağlar Ayçiçek, kanola, mısır, pamulk v easpir, kızartmalık margarinler, kek, bisküvi ve pastane ürünleri için margarinler, çikolata ve kokolin uygulamaları için kaplamalık ve moulding yağları, dolgu ve krema yağları, bariyeryağları, Yardımcıyağlar (Tava, kestart, parlatma vs) mevcuttur.
Size sayfamızda mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için çerezlerden faydalanıyoruz. Kullandığımız çerezler ve bunları nasıl devre dışı bırakacağınız hakkında bilgi edinmek için Çerez Politikamıza bakabilirsiniz. Sayfamızdaki ziyaretinize devam ederek çerez kullanımını onaylamış olursunuz. Daha Fazla Bilgi
Tamam