Bitkisel Yağlar

İnsan hayatının temel yapıtaşı olan Yağlar, hücrede yapı ve enerji maddesi olarak kullanılır. Endüstriyel Gıda Sanayinde kullanılan başlıca yağlar; Palm, Mısır, Ayçiçek, Zeytinyağı, Kanolave  PamukYağı olarak sıralanmaktadır.

Rafine edilmiş Palm ve çeşitli bitkisel yağların Hidrojenasyon veya interesterifikasyon yöntemleriyle elde edilen bitkisel margarinler, kızartma işlemlerinde, Kek Pasta, Börek, Bisküvi, Kremave Dolgu Kokolin , Kaplamalık ürünlerin hazırlanmasında vazgeçilmez olan bir hammaddedir.  

Portföyümüzde likit yağlar Ayçiçek, kanola, mısır, pamulk v easpir, kızartmalık margarinler, kek, bisküvi ve pastane ürünleri için margarinler, çikolata ve kokolin uygulamaları için kaplamalık ve moulding yağları, dolgu ve krema yağları, bariyeryağları, Yardımcıyağlar (Tava, kestart, parlatma vs) mevcuttur.

    KONYA

    Fevzi Cakmak Mh. YeniSekerciler Sit. 10532 Sk. No:29 Karatay/Konya
    info@yesillergida.com.tr
    +90 (332) 342 34 53
    +90 (332) 342 34 56
    Copyright © Yeşiller Gıda ve Ihtiyac Maddeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. | KONYA
    Konya Web Tasarım

    Size sayfamızda mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için çerezlerden faydalanıyoruz. Kullandığımız çerezler ve bunları nasıl devre dışı bırakacağınız hakkında bilgi edinmek için Çerez Politikamıza bakabilirsiniz. Sayfamızdaki ziyaretinize devam ederek çerez kullanımını onaylamış olursunuz. Daha Fazla Bilgi

    Tamam