Genel anlamda, gıda sektöründe Aroma vericiler olarak da adlandırılmaktadır. Aroma vericiler, gıdaların sahip olduğu koku veya tadı kuvvetlendirmek ya da değiştirmek amacıyla gıdalara ilave edilen ürünlerdir. Aynı zamanda gıda ve ilaç endüstrilerinde son üründeki istenmeyen tat ve kokuyu maskelemek amacıyla da kullanılırlar.
Şekerleme, unlu mamüller (kek, bisküvi, kraker, pastane ürünleri) soslar, içecekler , süt ürünleri, dondurma, cips ve çerez, çorba,yağ gibi uygulamalarda heyecan verici ve yenilikçi lezzet deneyimlerini sizinle paylaşmak ve çalışmak için yakınınızdayız.
Portföyümüzde sıvı aromalar, toz karışımlar, spraydriedaromalar, doğalekstratlar, emülsiyonlar vardır.
Size sayfamızda mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için çerezlerden faydalanıyoruz. Kullandığımız çerezler ve bunları nasıl devre dışı bırakacağınız hakkında bilgi edinmek için Çerez Politikamıza bakabilirsiniz. Sayfamızdaki ziyaretinize devam ederek çerez kullanımını onaylamış olursunuz. Daha Fazla Bilgi
Tamam